onsdag 25 juli 2012

Oförskämt!


Grannfamiljens barn gick ut med soppåsen och det hände ett missöde. Det kan ju hända vem som helst, men det som gör mig så flyförbannad är att, pappan i huset satt i bilen på parkeringen och brydde sig inte om att städa upp efter missödet. Han gick flere gånger förbi högen och där fick den ligga fem timmar innan gårdskarlen var tvungen att komma och städa upp!
Morrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!
Lite respekt kan man väl visa sina grannar och medmänniskor, för vi var alla tvungna att gå förbi skräphögen för att komma till våra ingångar.

10 kommentarer:

  1. Man kan ju verkligen undra vad som rörde sig i huvudet på den karlen....eller det stod kanske helt still. Kram

    SvaraRadera
  2. Vilken tråkig pappa barnen hade. Det är ju av föräldrarna som barnen lär sig.

    SvaraRadera
  3. Nämen fy 17 så trist! Ja sådant agerande kan man inte förstå.....

    SvaraRadera
  4. Slutar aldrig att förvåna mig över hur en del beter sig. Pappan skulle ha tagit sitt ansvar och visat barnen hur man beter sig.
    Önskar dig en trevlig helg.
    Annika

    SvaraRadera
  5. Vad lär den pappan åt sina barn? Huujeedamej! Tack och lov Får de flesta barn lära sig bra saker av sina föräldrar. Vilken grispappa!

    Ha en skön lördag!

    SvaraRadera
  6. Du har så rätt..klottar man så torkar man upp det..även om det in är man själv utan Pappan i det här fallet. Att han täcktes??

    SvaraRadera
  7. Hejsan!
    Visst man man bli mer än arg när man ser sånt här.

    I Klintehamn har vi tidigare haft glasåtervinnig utanför ICA och Konsum. Nu har man byggt i ordningen en fin återvinningsstation bakom Konsum och då flyttat även all glasåtervinningen dit.

    Nu är det flera gånger som jag sett, att på den trottoar utanför ICA, där det tidigare stått glas-igloosar, kastar folk bara kassar med flaskor och glas på trottoaren, så där ligger stora högar med glas, både helt och krossat.

    Det är så att man inte kan tro sina ögon! Vad tänker folk med? Tänk på barn och hundar som kan skada sig på glassplittret!

    Hoppas ni får sol idag Gun!
    Kram, Ingrid

    SvaraRadera
  8. Vissa människor lär sig ALDRIG!
    Den pappan var inte precis en förebild....

    SvaraRadera
  9. Håller med att lingonsylt passar till mycket. Idag har jag bakat bröd ute över elden i en stekpanna. Skulle röka fisk men röken krånglade så jag måste gräva litet i morgon och sedan ska jag väl få fart på den!
    Ha det bäst!

    SvaraRadera
  10. men oj jisses vilken pappa.. o vad man nu ser av skräpet så sorterar de nu inte heller.. glas brukar man ju nog lägga skillt ..eller??

    SvaraRadera