onsdag 11 juli 2012

Under balkongen


Blev nog ingen serenad under min balkong, men en glad kille som ville att mommo skulle fota honom. Katten gjorde honom sällskap i gröngräset.


Dagarna har varit regniga å gråa, mot kvällen har det klarnat upp. Nu hoppas jag på soliga dagar innan lillkillen skall åka hem igen.

Gunga är ju alltid lika roligt.

Båda fammos sessor har haft vattkoppor, först större och nu är lillsessan alldeles full med utslag. Över hundra koppor på huvudet och ryggen sammanlagt och sen på alla andra möjliga och omöjliga ställen. Nu återstår att se om lillkillen också skulle få vattkoppor. Bra skulle det ju vara att få det undan när man är barn.
I dag skall vi in till centrum och träffa min mamma, så håller tumamarna att regnet håller sig borta.



6 kommentarer:

  1. Vattkoppor ÄR bra att ha som barn, hur jobbigt det än är att titta på när de små lider..Man lider nog ännu värre som stor.
    MIn mellanson hade vattkoppor då vi va i södern (då var han 5 år) och det gick nästan obemärkt förbi :)

    Hoppas åxå på mera sol!!

    SvaraRadera
  2. Det är toppen att få ta hand om barnbarnen. Inte en trist minut på hela dan.

    SvaraRadera
  3. Vill bara tala om att bagarstugan inte är min utan vi hyr den av en bygdeförening för en billig penning. Sönerna och deras fruar tyckte det var himla roligt att baka tunnbröd. Barnbarnen har ju inte tålamod ännu mer än att bara göra ett bröd.

    SvaraRadera
  4. Så fina bilder i förra inlägget, vackra blommor!

    En sommarfin glad kille. Hoppas ni fick fina icke så regniga dagar! Kanske vattkopporna kom till honom också... Nog bra att ha dem undan.

    Ha en fin dag!

    SvaraRadera
  5. Så otur att få vattkoppor mitt i sommaren!

    När mina två äldsta barn hade det var lillkillen bara ett par månader och han smittades också, men väldigt lindrigt. Han fick en enda koppa och den satt på huvudet.

    Tack för dina kommentarer hos mig Gun!
    Hoppas att ni får se solen idag!
    Kram, Ingrid

    SvaraRadera
  6. Jo, barnbarn är nog det härligaste som finns.

    Och inte vill man tänka på att dagarna flyger iväg, men de gör ju det!!! Inte klokt. Det gäller att ta vara på dagen som är.

    Kram.

    SvaraRadera