söndag 3 april 2011

Singing in the rain


Så här glad blev jag i dag, trots regnvädret. Äntligen minskar snön, och våren närmar sej med stormsteg. Skulle jag få som jag helst ville, så skulle det kunna regna på nätterna, och strålande sol på dagarna. Då hade vi nog våren här i ett nafs. Men den som väntar på något gott, väntar ju inte förgäves:) Och dagen har varit perfekt med tidningar och korsord i mysfåtöljen.


13 kommentarer:

  1. här har det oxå regnat, inte hela dagen men näääästan..o snön har sjunkit ihop..o det finns kala fläckar på vissa ställen..de värsta är tycker jag då de blir så slaskigt..o ser så skitigt ut..Jag har inte heller gjort mycket idag..förutom grisarna som skall skötas så ha jag stickat o fyllt i korsord o sett DVD´n som jag hade köpt...kikka

    SvaraRadera
  2. Ja uj uj vad det regnade när jag körde från södra Dalarna hemåt till Stockholm....men som sagt nu försvinner snön!

    SvaraRadera
  3. Regnet fortsätter och man kan se hur mycket snön har minskat, härligt:) Det har jag väntat på.

    SvaraRadera
  4. Regn och slask hör väl nog våren till. Jag gjorde en tur runt i byggden igår och besökte tre loppisar för att njuta av lite annat en hemmalivet. Fyndade lite småsaker som fotoramar och garn. Idag uppehåll, men grått och dimmigt väder. Har sytt kuddar idag i gamla tyger.

    Kram från: Odin

    SvaraRadera
  5. Odin Saknar loppisar här i vår by, tvungen att åka in till hufvudstaden eller Esbo. Var cyklande till butiken, fuktigt och rått men oj vad snön har minskat:)

    SvaraRadera
  6. Ja oj vad det tagit på snön de sista dagarna, våren är nog på väg nu...Jippiii! // Karin

    SvaraRadera
  7. Oj vad vi har fått vänta på snöminskning:)

    SvaraRadera
  8. Ja visst har det tagit ordentligt på snön detta regnväder! Din bild är riktigt passande efter denna långa snörika vinter.
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  9. Anelia, behövs regn och sol nu i massor. Tur så har vi solsken i dag:)

    SvaraRadera
  10. Du ska absolut pröva att sticka de där muddarna hos mig. Det var med avsikt jag lade ut mönstret på dem därför att de ser så himla avancerade ut, men är jätteenkla. Du klarar det absolut!

    SvaraRadera
  11. Pysselfarmor - Tack för att du preppar. Skall ta itu med dem när jag har varit på rehaben en vecka:)

    SvaraRadera
  12. nu smälter nog snötäcket med (nästan) racerfart, och ingen är gladare än jag :)
    fast vår gård svämmar nästan över av vårens flödvatten eftersom kommunen inte lyckas se till att vattnet i dikena rinner som det ska :/

    SvaraRadera
  13. alegni - lite vattensvall accepteras om snön försvinner:)

    SvaraRadera